Ceramic Ultra

 

Vår största nyhet sedan 1977! Ceramic Ultra är en av grundpelarna i vårt nya koncept ”för att du älskar din bil”. Ditec Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling.

 

DITEC® Cermamic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

 

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.

 

Gör bilen enkel att tvätta
DITEC Ceramic Ultra® gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken. Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använda avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.

 

Hydrofobisk yta
Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.


Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

 

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

 

Övrig information
Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

 

Följande moment ingår i behandlingen

  • Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar
  • Borttagning av tjära och beläggningar
  • Maskering av plastdetaljer
  • Maskinpolering
  • Ceramic Ultra på lack exteriört och i dörrgångar
  • Bättring av stenskott (om lackstift medtages
  • Fönsterputsning
  • Behandling av plasts & gummi exteriört

Ditec Skellefteå

Tjärnvägen 38
931 61 Skellefteå

Kontakt

0910-70 13 10
stefan@ditecskelleftea.se

Öppettider

Mån - Tor 07-16.30
Fredagar 07-16

Dela vår sida


© 2023 Ditec Skellefteå
Information om cookies