Lackkonservering

 

Bilvård är ett hantverk där resultatet är helt beroende av tre faktorer:
 
1 Yrkeskunskap.
Det spelar ingen roll hur bra produkter man använder om inte den som utför jobbet har rätt kompetens. Vår personal har lång erfarenhet av bilvård och har genomgått certifieringsutbildning hos DITEC.
 
2 Rätt material.
För ett maximalt resultat krävs bra och rätt produkter för ändamålet. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna på marknaden och strävar att alltid jobba med de bästa produkterna och de modernaste maskinerna.
 
3 Tid.
Resultatet är till stor del beroende av hur mycket tid som kan läggas på varje bil. En DITEC behandling tar mellan 6-8 timmar att utföra beroende på bilens skick och beskaffenhet. Tänk på detta när du jämför priser mellan olika bilvårdsfirmor. Vi strävar inte efter att vara billigast, utan att nå maximalt resultat med varje jobb.
 
Tänk på dessa faktorer när du jämför priser på olika behandlingar!

 

DITEC lackkonserveringssystem

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

 

 

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.
 
Testad och godkänd i Sverige
DITEC lackkonservering har genomgått en 3-årig och en 7-årig test vid Statens Provningsan- stalt (SP:s protokoll 87M51219). Undersökningen har visat att provytorna behållit glansen under den föreskrivna garantitiden och således fått klart godkännande.
 
Auktorisation
Lackkonservering utföres endast av fackmän som genomgått föreskriven utbildning. DITEC-kemikalierna säljes inte utanför organisationen.


Lackens skyddseffekt efter 2 år:

  • Obehandlad 27% minskning - Silikonvax 27% minskning
  • Vanligt vax 48% minskning - DITEC Lackkonservering 0% minskning 

En DITEC-behandling innebär för kunden:

  • Ett bättre andrahandsvärde på bilen.
  • Att slippa polera och vaxa bilen.
  • Ett minskat behov av att tvätta bilen.
  • Att smuts har svårare för att få fäste på bilen.
  • En ökad glans och lyster i lacken.
  • Ett ökad skydd mot stenskott och övrig mekanisk påverkan samt ökad tålighet mot rostangrepp och smutsigt nedfall från luften.

 

Ditec Skellefteå

Tjärnvägen 38
931 61 Skellefteå

Kontakt

0910-70 13 10
stefan@ditecskelleftea.se

Öppettider

Mån - Tor 07-16.30
Fredagar 07-16

Dela vår sida


© 2023 Ditec Skellefteå
Information om cookies