Montering Stenskottsfilm

 

Ditt nya fordon utsätts för skaderisker i samma stund som du kör ut från bilhandlaren. Traditionella metoder för att skydda billacken kan faktiskt själva vålla skador samtidigt som de är estetiskt mindre tilltalande och även döljer den glans som du är ute efter att skydda.

 

Clearshield - stenskottsfolie

Clearshield eller stenskottsfilm är det ultimata sättet att skydda de mest utsatta delarna på din bil. Filmen som i princip är helt osynlig monteras på stötfångare motorhuv och backspeglar, d.v.s. de delar som mest utsatta när det gäller stenskott, damm, insekter och annan yttre påverkan när man kör.

 

En bil som är pepprad med stenskott i fronten är inte vacker och brukar resultera i ett kraftigt avdrag hos bilfirman när den ska säljas. Stenskottsfolien förhindrar detta då lacken åter är i nyskick när den en gång tas av. Inget speciellt underhåll behövs för Clearshield utan man kan tvätta och sköta bilen precis om vanligt.

 

Ricochet Strålkastarskydd

Undvik dryga kostanader för att byta strålkastare eller strålkastarglas genom att montera Ricochet skyddsfilm. Ett stenskott mot bilens lampor kan resultera i stora kostnader helt i onödan. En spricka i glaset kan göra att hela strålkastarinsatsen förstörs och måste bytas. Skyddsfilmen skyddar mot slitage, stenskott och insekter.

Ditec Skellefteå

Tjärnvägen 38
931 61 Skellefteå

Kontakt

0910-70 13 10
stefan@ditecskelleftea.se

Öppettider

Mån - Tor 07-16.30
Fredagar 07-16

Dela vår sida


© 2021 Ditec Skellefteå
Information om cookies